Welkom bij

ABC Academy!


Haal jij al alles uit je Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP systeem?

Leer optimaal gebruik maken van Business Central
Kleine groepen, maximale aandacht
Volg trainingen gratis met Customer Care in je contract
_T5B1992 copy
ERP MADE EASY - full

Agenda.

Benieuwd welke trainingen je kunt volgen bij ABC Academy? Check hieronder de agenda en meld je ook aan!

🏡 = Training bij ABC E BUSINESS; 💻 = Training online.

Waarom kiezen voor ABC Academy?

Om de mogelijkheden van Business Central optimaal te benutten, is de juiste kennis essentieel. ABC Academy zorgt ervoor dat het kennisniveau op peil blijft en hoe je zo snel en efficiënt mogelijk aan de slag kunt gaan met de ERP software.

ABC Academy is de beste keuze voor trainingen in Business Central vanwege onze uitgebreide ervaring en expertise. Onze consultants zijn gecertificeerde professionals met diepgaande kennis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wij bieden uitgebreide en diverse trainingsprogramma's die zijn afgestemd op specifieke bedrijfsbehoeften en belangrijke zaken. Met onze praktijkgerichte benadering zorgen we ervoor dat jouw bedrijf snel en efficiënt leren.

Laat ABC Academy ook jouw bedrijf het maximale uit het ERP pakket halen!

Zit jouw bedrijf in de verkennende fase?

Met onze trainingen versterk je jouw kennisniveau waardoor je niet alleen effectiever kunt communiceren, maar ook strategischer kunt handelen. Onze trainingen bieden de basiskennis die je nodig hebt om na de implementatie doelgericht aan de slag te kunnen gaan met Business Central.

Investeer in je vaardigheden en haal het maximale uit Microsoft Dynamics 365 Business Central. Leg samen met ABC Academy de basis voor een succesvolle implementatie!

Is jouw bedrijf aan het implementeren?

Ben je bezig met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central? Bij ABC Academy begrijpen we dat deze fase uitdagend is, het is namelijk cruciaal dat kerngebruikers goed zijn opgeleid. Dankzij onze gespecialiseerde trainingen helpen we de kerngebruikers in je bedrijf goed voorbereid te zijn waardoor zij de implementatie effectief kunnen ondersteunen.

We bieden verschillende trainingen toegespitst op verschillende rollen en afdelingen binnen jouw organisatie. Door tijdig te investeren in de juiste trainingen verzeker je jouw bedrijf en mensen van een soepele implementatie en een optimaal gebruik van Business Central vanaf dag één.

Business Central geïmplementeerd, nieuwe werknemers... Hoe nu verder?

Kennis kan verloren gaan door personeelsverloop. ABC Academy biedt de trainingen herhalend aan op maandelijkse basis, zodat nieuwe medewerkers ook eenvoudig de mogelijkheid hebben om opgeleid te worden aan ABC Academy. 

Het behouden van een hoog kennisniveau is essentieel voor het optimaal benutten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Bij ABC Academy bieden we doorlopende trainingen om ervoor te zorgen dat ook nieuwe werknemers altijd up-to-date kunnen blijven met de beste manier van aanpak in Business Central.

Of het nu gaat om nieuwe medewerkers of om het bijscholen van bestaande teamleden, wij zorgen ervoor dat de kennis binnen je organisatie op peil blijft. Investeer in doorlopende educatie en zorg voor een duurzaam succes met de trainingen van ABC Academy!

Wie is ABC E BUSINESS?

ABC E BUSINESS adviseert, ontwikkelt en implementeert op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central, gericht op mkb-bedrijven. Onze specialisatie zit met name in productie, groot- en detailhandel en bedrijven die met projecten en uren werken.

In iedere organisatie klinkt het ongetwijfeld als een bekend verhaal: ellenlange Excel-documenten die ieder jaar complexer en uitgebreider lijken te worden. Om dit alles in het gareel te houden is het in gebruik nemen van een ERP-systeem de beste optie. Dagelijks werken wij met een enthousiast team van professionals aan het bedienen van het mkb met strak opererende software van Microsoft en uiteraard een passend advies op maat. Daar krijgen wij elke dag weer nieuwe energie van!

Onze missie is dan ook om onze klanten meer te laten bereiken door ze gemakkelijker, leuker en efficiënter te laten werken.

IMG_5612
Team ABC in Porto

Helder.

Communicatie, communicatie en nog eens communicatie. Duidelijkheid en transparantie over wat je van ons kan verwachten en wat er van jou verwacht wordt. Wat ons betreft zéér belangrijk voor een prettige samenwerking!

Mensgericht.

Het welzijn van de mens en met elkaar omgaan op een respectvolle manier, is waar het ons om draait. We hebben oprechte aandacht voor het individu en zullen altijd oog houden voor de mens achter de organisatie.

Open.

We kijken met een open blik naar onszelf en onze omgeving. We staan open voor elkaar, voor nieuwe ideeën en nieuwe ervaringen. De wereld blijft in beweging en we bewegen graag mee.

ABC-ACADEMY-ICOON-ZWART-681X681PX
Handig! Al onze trainingen op een rijtje?
Download de brochure ↓