Onze klanten en referenties

LEARNING. MADE. EASY.

Klanten aan het woord.

Door de jaren heen hebben wij bij veel klanten Microsoft 365 Business Central geïmplementeerd en de juiste handvaten geboden voor hen om de software te komen ontdekken en uitpluizen door middel van onze trainingen. Wij kunnen natuurlijk hele boeken vullen over onszelf, wat we voor je kunnen betekenen en hoe we je kunnen helpen om meer te bereiken met jouw organisatie. Het is echter nog beter om deze informatie vanuit een ander perspectief te krijgen. Daarom hebben wij enkele van onze klanten het woord gegeven om te vertellen hoe zij de samenwerking met ons hebben ervaren.
Shape_team6

R E V I E W

“De trainingen bij ABC Academy waren echt goed! De trainer legde alles duidelijk en begrijpelijk uit, en ik voel me nu echt een stuk meer thuis in Business Central.”

R E V I E W

“Goede ervaring gehad bij ABC! De training was informatief en de trainer had duidelijk veel kennis. Ik heb enorm veel geleerd en kan het direct toepassen in mijn dagelijkse werk.”

R E V I E W

“Ik was onder de indruk van de diepgang en kwaliteit van de training. De consultant besteedde veel aandacht aan de materie en had bovendien antwoorden op onze vragen.”

R E V I E W

“De training was niet alleen informatief, maar ook zeer praktijkgericht. De kleine groepsetting is prettig en er is dus veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen.”

265+

Business central implementaties afgerond.

90+

Klanten van NAV naar Business Cental gemigreerd.

124+

Business Central Extensies & Apps ontwikkeld.

383

Klanten met hun Business Central vragen geholpen.

Benieuwd naar enkele van onze succesverhalen?

Kun je er geen genoeg van krijgen?

Bezoek dan onze website voor nog meer succesverhalen!

Shape_team11