Video's

ERP. MADE. EASY.

Ontdek Business Central.

Het uitgebreide ERP-pakket binnen de Microsoft Dynamics 365 familie biedt diverse mogelijkheden, ben je benieuwd wat er zoal te ontdekken valt? Onze consultants nemen je mee in onze diverse video's over Microsoft Dynamics 365 Business Central. In iedere video wordt gekeken naar verschillende functionaliteiten en handelingen binnen de ERP software van Microsoft Dynamics 365.

Maak vast kennis met alle voordelen & features en ervaar zelf de oneindige mogelijkheden en het gebruiksgemak die de software te bieden heeft!

Shape_MMA

Business Central aan je uitgelegd.

Business Central is opgebouwd uit meerdere modules. Iedere module ondersteunt een specifieke taak, zoals de financiële administratie of het beheer van in- en verkoop. Het voordeel van klant zijn bij ABC E BUSINESS is dat je niet betaalt voor de modules die je niet gebruikt.
Daarnaast zijn de modules bij ons standaard ingericht, waardoor we tijd besparen tijdens de implementatie.
 
Hieronder vind je onze uitgebreide demo's per Business Central module.

Video kennisbank.

Op zoek naar meer uitleg over een bepaalde functionaliteit in Business Central? Check onze uitgebreide video kennisbank of er een video tussen zit die je verder kan helpen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact op.

Meer informatie of extra beeldmateriaal?

Check YouTube Neem contact op