Over ons

SOLUTIONS. MADE. EASY

Welkom bij ABC Academy!

Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central en bieden uitgebreide trainingen aan om jou wegwijs te maken in deze krachtige ERP-oplossing. Onze trainingen zijn ontworpen om jou en je team te helpen optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten van Business Central, zodat je efficiënter en effectiever kunt werken.

Aan de hand van theorie en praktijkgerichte oefeningen ga je direct aan de slag met Business Central, of je nu een beginner bent of je kennis wilt verdiepen in een nieuw onderwerp, wij hebben een training die bij je behoeften past.

Dat is zoals wij noemen: ERP. MADE. EASY!

Shape_SRI_RME

265+

Business Central implementaties afgerond.

90+

Klanten van NAV naar Business Cental gemigreerd.

140+

Business Central Extensies & Apps ontwikkeld.

436

Klanten met hun Business Central vragen geholpen.

Trots op onze professionals.

Wie gaat jouw training verzorgen?

De consultants zorgen ervoor dat onze klanten dag in dag uit goed geholpen worden en verzorgen daarnaast ook de trainingen. Hieronder krijg je alvast een korte introductie van het Consultants-team.

_T5B0097-1

Eelco Wijrdeman.

_T5B1714 copy

Roberto Damen.

_T5B1231 copy-1

Dirk van Limpt.

_T5B0192 copy

Joep Ruijs.

_T5B1820 copy

Koen Meulendijks.

_T5B1233 copy-1

Thomas Verlaar.

Waar we voor staan.

De drie kernwoorden uit het ABC-woordenboek, die door onze aderen stromen.

Helder
Mensgericht
Open

Helder.

Communicatie, communicatie en nog eens communicatie. Duidelijkheid en transparantie over wat je van ons kan verwachten en wat er van jou verwacht wordt. Wat ons betreft zéér belangrijk voor een prettige samenwerking!

Mensgericht.

Het welzijn van de mens en met elkaar omgaan op een respectvolle manier, is waar het ons om draait. We hebben oprechte aandacht voor het individu en zullen altijd oog houden voor de mens achter de organisatie.

Open.

We kijken met een open blik naar onszelf en onze omgeving. We staan open voor elkaar, voor nieuwe ideeën en nieuwe ervaringen. De wereld blijft in beweging en we bewegen graag mee.

Onze mijlpalen en onderscheidingen.

In het afgelopen decennia hebben we hard gewerkt, onze services geoptimaliseerd en hebben we met ons team prestaties neergezet om trots op te zijn. Als partner van Microsoft zijn wij dan ook erg blij met de erkenning die zij ons geven, met als hoogtepunt de verkiezing tot Microsoft Partner of the Year 2020 Finalist, ofwel de nummer 2 van de wereld en nummer 1 van Nederland.
 
Benieuwd hoe we die belangrijke prijs hebben gewonnen? Lees het hier!
 

Daarnaast hebben we in 2023 als één van de eerste partners in Nederland de prestigieuze Solution Partner Business Applications erkenning mogen ontvangen van Microsoft. Deze status verdien je op basis van aantal klanttoevoegingen, klantengroei, implementaties en behaalde certificeringen. Maar ook technische bekwaamheid, inzet en ervaring zorgen ervoor dat we een bewezen partner zijn in de Microsoft Cloud Business Applications voor het MKB.

Als kers op de taart hebben we ook de Specialisatie Midden- en Klein bedrijf erkenning ontvangen. Dat wil zeggen dat ABC E BUSINESS veel ervaring heeft met het implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central, dé ERP oplossing voor het MKB.

Beide statussen hebben we als team bereikt en daar zijn we dan ook zeer trots op!

ABC MSP kleur -- 1000X667PX
ABC POTY 2020 -- 1000X667PX
Heb je een vraag over een training?

Wij staan voor je klaar!

Shape_Sam